Aanvaarde werken van de leden
Een overzicht van de aanvaarde werken, vanaf het jaar 2006, kan HIER bekeken worden.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2008
Bekijk HIER de beelden van het clubthema "Luchtvaart". Dit thema werd speciaal voor ons internetoptreden gekozen.
De in 2008 in de kapel van de Romaanse Poort te Leuven tentoongestelde foto's van onze deelname aan de
Week van de Amateurkunsten (WAK)
, met als thema "Vreemdgaan Toegestaan", zijn HIER te vinden.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2009
Ook in 2009 werden onze foto's voor de Week van de Amateurkunsten (WAK) tentoongesteld in de Romaanse Poort. Onze wijze waarop wij het thema "Van Harte" interpreteerden, kan je HIER bekijken.
Als internetthema werd "Dans" genomen. Bekijk HIER de foto's.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2010
In 2010 was "Goesting" het thema van de Week van de Amateurkunsten (WAK). We stelden opnieuw tentoon in de kapel van de Romaanse Poort. Bekijk HIER de foto's van onze openingsreceptie op 23 april 2010.
Als thema voor de website werd "constructie" gekozen, de foto's ervan zijn HIER terug te vinden.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2011
In 2011 was het thema voor de Week van de Amateurkunsten (WAK) vrij. Voor de vierde keer op rij toonden de leden van Fotoclub Prisma hun werken in de kapel van de Romaanse Poort, hetgeen U HIER kan bekijken.
"Ambachten" is deze keer het internetthema, foto's zijn HIER terug te vinden.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2012
Onze leden toonden hun werken in de Predikherenkerk.  (Week van de Amateurkunsten WAK)
Een impressie van de sfeer tijdens de openingsreceptie kan je
HIER bekijken.
Het internetthema voor dit jaar is "Stadslandschap" kan je
HIER  bekijken.

Bijzondere clubthema's en deelname aan tentoonstellingen in 2013
Fotoclub Prisma stelde in het kader van Amateurama foto's tentoon in de Bibliotheek van Leuven.
Onderwerp van de tentoonstelling "
Red Ball" die kan je HIER Bekijken.

Bekijk enkele impressies van onze vorige salons (klik op het jaartal):
2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 201120122013  en 2015

Fotoclub Prisma